Satakunnan Järjestökysely 2023 on avattu – vastausaikaa 30.9.2023 saakka

Nyt toista kertaa toteutettavassa Satakunnan järjestökyselyssä kartoitetaan yhdistysten toiminnan nykytilaa ja tulevaisuuden kehittämistarpeita (vuoden 2021 kyselyn raportti: www.yhteisokeskus.fi/julkaisut ). Kyselyn vastauksia hyödynnetään yhdistysten toiminnan näkyväksi tekemisessä, koulutus- ja tukipalvelujen suunnittelussa, Satakunnan järjestöjen neuvottelukunnan (www.yhteisokeskus.fi/jytry) toiminnan kehittämisessä sekä yhdistysten toimintaedellytysten parantamiseksi mm. kunnissa ja hyvinvointialueella. Kyselyn tulokset tullaan myös julkaisemaan vuonna 2023 Satakunnan yhteisökeskuksen julkaisusarjassa.
Kysely on suunnattu kaikille Satakunnassa toimiville yhdistyksille (pl. uskonnolliset ja poliittiset yhdistykset). Vastata voi 30.9.2023 saakka. Huom! Yksi vastaus/yhdistys. Vastaaminen kestää noin 20 – 30 minuuttia. Jokainen vastaus on meille tärkeä!
Kaikkien kyselyyn vastanneiden yhdistysten kesken arvotaan kaksi 100 €:n lahjakorttia S- ja K – ryhmien liikkeisiin. Kyselyn toteuttaa Satakunnan yhteisökeskus yhteistyössä Satakunnan järjestöjen neuvottelukunnan kanssa.