Satakunnan järjestöyhteistyöryhmä JYTRY

 Satakunnan Järjestöyhteistyöryhmä JYTRY

Satakunnan järjestöyhteistyöryhmä JYTRY on maakunnan yhdistys- ja vapaaehtoistoimijoiden keskustelu-, kehittämis- ja yhteistyöverkosto.

JYTRY-verkoston päätavoitteena on koko yhdistyskulttuurin ja järjestötoiminnan aseman vahvistaminen yhteistyössä kuntien, Satakuntaliiton, hyvinvointialueen, koulutusorganisaatioiden, yritysten, seurakuntien ja muiden toimijoiden kanssa Satakunnan maakunnassa. JYTRY-verkostossa kehitetään järjestötoimintaa ja lisätään yhteistyötä toimijoiden välillä.

JYTRY toimii verkostomaisesti, läpinäkyvästi ja sen kokoontumiset ovat avoimia kaikille. Toimintaohje linjaa toimintaa. JYTRY ei ole rekisteröity yhdistys. JYTRY-verkostoon kuuluminen on maksutonta. JYTRY on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. JYTRYn varsinaiset yhdistysjäsenet asettavat ehdokkaat Satakunnan järjestöjen neuvottelukunnan vaaliin.

JYTRY kokoontuu vähintään kaksi kertaa vuodessa (kevät- ja syysfoorumit) sekä tarvittaessa useammin keskustelemaan ajankohtaisista aiheista ja suunnittelemaan tulevaa toimintaa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lyhyt JYTRY-esittely

Järjestöyhteistyön rakennekuvaus 

JYTRYn jäsenyys

Neuvottelukunta

JYTRYn varsinaiset yhdistysjäsenet

Sähköpostilista
Satakunnan järjestöyhteistyöryhmä JYTRYn sähköpostilista on luotu yhdistysten keskinäiseen viestintään. Sähköpostilistan kautta voi viestiä mm. tapahtumista, yhteistyöstä ja ajankohtaisuuksista. Keskitettyä viestintää voivat hyödyntää myös sidosryhmät ja yhteistyökumppanit mm. yhdistysyhteistyön osalta.

Sähköpostiviestien runsaudesta johtuen mm. uutiskirjeitä, lomaterveisiä, yritysmarkkinointiviestejä tai sisäisiä jäsenviestejä ei välitetä. Välitettävien sähköpostiviestien laatijat vastaavat sähköpostien sisällöstä sekä liitteiden ja linkkien toimivuudesta.
JYTRYn tapahtumat

Lisätietoja

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan JYTRY-verkostoon, ota rohkeasti yhteyttä.
2
UUSI JYTRY-logo