Satakunnan Järjestöyhteistyöryhmä JYTRY

Satakunnan Järjestöyhteistyöryhmä JYTRY on maakunnan yhdistys- ja vapaaehtoistoimijoiden keskustelu-, kehittämis- ja yhteistyöfoorumi. JYTRYssä vaihdetaan kuulumisia ja viritellään yhteistyötä yhdistysten kesken ja sektorirajojen yli.

JYTRYn jäsenyys

Varsinaiseksi Satakunnan Järjestöyhteistyöryhmä JYTRYn yhdistysjäseneksi voivat liittyä kaikki rekisteröidyt yhdistykset ja julkisoikeudelliset yhteisöt, joilla on toimintaa Satakunnassa (pois lukien poliittiset, uskonnolliset tai ammattiyhdistystoimintaan liittyvät yhdistykset). JYTRYn jäsenen ei tarvitse olla Satakunnan yhteisöt ry:n jäsen. Jäsenyys on maksuton eikä velvoita mihinkään. JYTRYyn voi liittyä ympäri vuoden. JYTRYn varsinaiset yhdistysjäsenet saavat äänestää mahdollisessa Satakunnan järjestöjen neuvottelukunnan vaalissa.

Näin yhdistyksesi liittyy JYTRY:n varsinaiseksi yhdistysjäseneksi:

1. Vie JYTRYyn liittyminen yhdistyksesi hallituksen käsittelyyn. Hallitus tekee päätöksen JYTRYn jäsenyydestä.
2. Toimita hallituksen kokouksesta pöytäkirjaote JYTRYn sihteerille Jaana Tuomelalle (sähköisesti “jaana.tuomela@yhteisokeskus.fi” tai postitse “Satakunnan yhteisökeskus, Otavankatu 5 A, 28100 PORI”).
3. Tervetuloa! Yhdistys on nyt varsinainen jäsen. Jäsenyys on maksuton eikä velvoita mihinkään.

Järjestöjen neuvottelukunta

Satakunnan järjestöjen neuvottelukunnan tehtävä on edustaa kaikkia satakuntalaisia yhdistyksiä ja toimia yhdistysten edunvalvojana ja erityisesti maakunnan ja kuntien keskustelukumppanina järjestötoimintaa koskevissa asioissa.

Neuvottelukuntaan valitaan henkilöitä, jotka edustavat JYTRYn varsinaisia yhdistysjäseniä. Edustajat voivat toimia yhdistyksissä työntekijöinä tai luottamushenkilöinä. Neuvottelukunnan jäsenen tulee olla alansa asiantuntija, aktiivinen ja motivoitunut tehtävään. Neuvottelukunnan jäsenen tulee ajaa kaiken yhdistystoiminnan ja koko järjestökentän etua.

TOIMINTAOHJE
Tammikuussa 2019 hyväksytty toimintaohje vuosille 2019 – 2020

Alueelliset verkostotapaamiset
Pori, Pohjois-Satakunta, Rauma ja Huittinen
Seuraavat kokoontumiset tammikuussa 2020.

JYTRYn esite

Lisätietoja Satakunnan Järjestöyhteistyöryhmä JYTRY:stä löydät oheisesta esitteestä.
Satakunnan Järjestöyhteistyöryhmä JYTRYn esite

Kysymykset ja vastaukset: https://www.yhteisokeskus.fi/jytrykysymyksetjavastaukset/

LISÄTIETOJA
Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan verkostoon vastuuhenkilönä, viestijänä, jäsenenä tai yhteistyökumppanina, ota yhteyttä.

Järjestöjen Satasote / Järjestö 2.0
Ulla Jäntti
Hankevastaava
p. 044 989 5937
ulla.jantti@yhteisokeskus.fi

Vuoden 2019 loppuun Satakunnan Järjestöyhteistyöryhmä JYTRYn puheenjohtajana toimii Paula Ilén (SPR Satakunnan piiri), varapuheenjohtajana Elina Uusivuori (FinFami Satakunta ry) ja sihteerinä Jaana Tuomela (Satakunnan yhteisökeskus).

SÄHKÖPOSTILISTA

Alla olevalla lomakkeella voit liittyä Satakunnan Järjestöyhteistyöryhmä JYTRYn sähköpostilistalle. Saat ajankohtaista tietoa, uusia näkökulmia ja hyväksi havaittuja vinkkejä Satakunnan järjestötoiminnasta.

Käsittelemme kaikkia henkilötietoja luottamuksella.
Tietosuojaseloste: https://www.yhteisokeskus.fi/tietosuojaseloste/

Nimi (pakollinen)

Organisaatio (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

JYTRYn logo