Satakunnan Järjestöyhteistyöryhmä JYTRY

Satakunnan Järjestöyhteistyöryhmä JYTRY on maakunnan yhdistys- ja vapaaehtoistoimijoiden keskustelu-, kehittämis- ja yhteistyöfoorumi. JYTRYssä vaihdetaan kuulumisia ja viritellään yhteistyötä yhdistysten kesken ja sektorirajojen yli.

Satakuntaan muodostetaan syksyllä 2019 järjestöjen neuvottelukunta.
Neuvottelukunta nimetään Satakunnan järjestöyhteistyöryhmä JYTRYn syysfoorumissa lauantaina 12.10.2019 Porin Yyterissä.

JYTRYn jäsenyys

Varsinaiseksi Satakunnan Järjestöyhteistyöryhmä JYTRYn yhdistysjäseneksi voivat liittyä kaikki rekisteröidyt yhdistykset ja julkisoikeudelliset yhteisöt, joilla on toimintaa Satakunnassa (pois lukien poliittiset, uskonnolliset tai ammattiyhdistystoimintaan liittyvät yhdistykset). JYTRYn jäsenen ei tarvitse olla Satakunnan yhteisöt ry:n jäsen. Jäsenyys on maksuton eikä velvoita mihinkään. JYTRYyn voi liittyä ympäri vuoden.

JYTRYn varsinaiset yhdistysjäsenet saavat äänestää mahdollisessa Satakunnan järjestöjen neuvottelukunnan vaalissa. Ensimmäiset vaalit järjestetään Syysfoorumissa 12.10. 2019 Porin Yyterissä. Jotta yhdistys saa äänestää vaaleissa, tulee liittyminen tehdä viimeistään 9.10. 2019. Jokaisella yhdistyksellä on yksi ääni vaaleissa. Äänen käyttävät paikalla olevat yhdistysedustajat. Valtakirjaa ei tarvita.

Näin yhdistyksesi liittyy JYTRY:n varsinaiseksi yhdistysjäseneksi:

1. Vie JYTRYyn liittyminen yhdistyksesi hallituksen käsittelyyn. Hallitus tekee päätöksen JYTRYn jäsenyydestä.
2. Toimita hallituksen kokouksesta pöytäkirjaote JYTRYn sihteerille Jaana Tuomelalle (sähköisesti “jaana.tuomela@yhteisokeskus.fi” tai postitse “Satakunnan yhteisökeskus, Otavankatu 5 A, 28100 PORI”).
3. Tervetuloa! Yhdistys on nyt varsinainen jäsen. Jäsenyys on maksuton eikä velvoita mihinkään.

Järjestöjen neuvottelukunta

Satakunnan järjestöjen neuvottelukunnan tehtävä on edustaa kaikkia satakuntalaisia yhdistyksiä ja toimia yhdistysten edunvalvojana ja erityisesti maakunnan ja kuntien keskustelukumppanina järjestötoimintaa koskevissa asioissa.

Neuvottelukuntaan valitaan henkilöitä, jotka edustavat JYTRYn varsinaisia yhdistysjäseniä. Edustajat voivat toimia yhdistyksissä työntekijöinä tai luottamushenkilöinä. Neuvottelukunnan jäsenen tulee olla alansa asiantuntija, aktiivinen ja motivoitunut tehtävään. Neuvottelukunnan jäsenen tulee ajaa kaiken yhdistystoiminnan ja koko järjestökentän etua.

Näin asetutaan ehdolle neuvottelukuntaan:

1. Ilmoitetaan ehdokkaan nimi, taustayhdistys, rooli yhdistyksessä, puhelinnumero ja sähköpostiosoite Ulla Jäntille (ulla.jantti@yhteisokeskus.fi).
2. Voit ilmoittautua ehdokkaaksi itse tai yhdistys voi ilmoittaa ehdokkaita.
3. Ehdokkaat pitää ilmoittaa 30.9.2019 mennessä.
4. Ehdokasasettelu julkaistaan JYTRYn nettisivulla 1.10.2019

TOIMINTAOHJE
Tammikuussa 2019 hyväksytty toimintaohje vuosille 2019 – 2020

SYYSFOORUMI

Syysfoorumi


Tapahtuma on avoin kaikille Satakunnassa toimiville yhdistystoimijoille ja järjestöyhteistyöstä kiinnostuneille sidosryhmille. Tilaisuuteen osallistuminen ei vaadi JYTRYn jäsenyyttä.

Lauantaina 12.10.2019 klo 10.00-15.00, Virkistyshotelli Yyteri, Pori

Ilmoittautuminen ja lisätietoja: Syysfoorumi 2019

Alueelliset verkostotapaamiset
Pohjois-Satakunta:
Kankaanpää ke 4.9.2019 klo 18.00-20.00

Rauman seutu:
Rauma ke 18.9.2019 klo 18.00-20.00

JYTRYn esite

Lisätietoja Satakunnan Järjestöyhteistyöryhmä JYTRY:stä löydät oheisesta esitteestä.
Satakunnan Järjestöyhteistyöryhmä JYTRYn esite

LISÄTIETOJA
Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan verkostoon vastuuhenkilönä, viestijänä, jäsenenä tai yhteistyökumppanina, ota yhteyttä.

Järjestöjen Satasote / Järjestö 2.0
Ulla Jäntti
Hankevastaava
p. 044 989 5937
ulla.jantti@yhteisokeskus.fi

Vuoden 2019 loppuun Satakunnan Järjestöyhteistyöryhmä JYTRYn puheenjohtajana toimii Paula Ilén (SPR Satakunnan piiri), varapuheenjohtajana Elina Uusivuori (FinFami Satakunta ry) ja sihteerinä Jaana Tuomela (Satakunnan yhteisökeskus).

SÄHKÖPOSTILISTA

Alla olevalla lomakkeella voit liittyä Satakunnan Järjestöyhteistyöryhmä JYTRYn sähköpostilistalle. Saat ajankohtaista tietoa, uusia näkökulmia ja hyväksi havaittuja vinkkejä Satakunnan järjestötoiminnasta.

Käsittelemme kaikkia henkilötietoja luottamuksella.
Tietosuojaseloste: https://www.yhteisokeskus.fi/tietosuojaseloste/

Nimi (pakollinen)

Organisaatio (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

JYTRYn logo