Satakunnan järjestöyhteistyöryhmä JYTRY

 Satakunnan Järjestöyhteistyöryhmä JYTRY

Satakunnan järjestöyhteistyöryhmä JYTRY on maakunnan yhdistys- ja vapaaehtoistoimijoiden keskustelu-, kehittämis- ja yhteistyöverkosto.

JYTRY-verkoston päätavoitteena on koko yhdistyskulttuurin ja järjestötoiminnan aseman vahvistaminen yhteistyössä kuntien, Satakuntaliiton, hyvinvointialueen, koulutusorganisaatioiden, yritysten, seurakuntien ja muiden toimijoiden kanssa Satakunnan maakunnassa. JYTRY-verkostossa kehitetään järjestötoimintaa ja lisätään yhteistyötä toimijoiden välillä.

JYTRY toimii verkostomaisesti, läpinäkyvästi ja sen kokoontumiset ovat avoimia kaikille. Toimintaohje linjaa toimintaa. JYTRY ei ole rekisteröity yhdistys. JYTRY-verkostoon kuuluminen on maksutonta. JYTRY on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. JYTRYn varsinaiset yhdistysjäsenet asettavat ehdokkaat Satakunnan järjestöjen neuvottelukunnan vaaliin.

JYTRY kokoontuu vähintään kaksi kertaa vuodessa (kevät- ja syysfoorumit) sekä tarvittaessa useammin keskustelemaan ajankohtaisista aiheista ja suunnittelemaan tulevaa toimintaa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lyhyt JYTRY-esittely

Järjestöyhteistyön rakennekuvaus 

JYTRYn jäsenyys

Neuvottelukunta

JYTRYn varsinaiset yhdistysjäsenet

Sähköpostilista

JYTRYn tapahtumat

Lisätietoja

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan JYTRY-verkostoon, ota rohkeasti yhteyttä.
2
UUSI JYTRY-logo