Saapuminen Yhteisötalo Otavaan

Yhteisötalo Otava sijaitsee Porin keskustassa, osoitteessa Otavankatu 5 A, 28100 Pori.
Yhteisötalon naapurissa on Porin pääkirjasto ja Porin seudun kansalaisopisto (Gallen-Kallelankatu 12 & Gallen-Kallelankatu 14).

Paikallisliikenteen bussit pysähtyvät torilla. Torilta Yhteisötalolle on noin 5 min matka kävellen. Autolla saapuville löytyy välittömästä läheisyydestä kaupungin parkkipaikkoja. Lähin Inva-parkkipaikka löytyy viereisten rakennusten edestä osoitteesta Otavankatu 3 ja Gallen-Kallelankatu 12. Yhteisötalon takapihalla on pyöräteline.

Pyörätuolilla esteetön kulku tapahtuu C-rapun kautta osoitteesta Otavankatu 5 C. Sisäänkäynti lastenrattailla ja rollaattorilla onnistuu luiskaa pitkin pääoven kautta osoitteesta Otavankatu 5 A. Yhteisötalossa on kolme kerrosta. Sisääntulokerroksesta pääsee hissillä tai portaikon kautta Yhteisötalon toiseen ja pohjakerrokseen.

Neuvonta sijaitsee sisääntulokerroksessa (1. kerroksessa), sisään tultaessa suoraan aulasta eteenpäin ensimmäinen ovi.  Pääoven vieressä Otavankatu 5 A on ovikello, jota painamalla saa tarvittaessa apua henkilökunnalta.

Muita tietoja:

Hissi
Esteetön WC
Lainattava pyörätuoli
Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita Yhteisötalo Otavaan
Vaipanvaihtoalusta ja potta
Induktiosilmukka neuvotteluhuoneissa: Taivas ja Kesäloma

Kartta: 

Yhteisötalo Otava
Otavankatu 5 A, 28100 PORI
p. 044-740 9922
toimisto@yhteisokeskus.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja

Jaana Salo

Yhteisötalo Otava pääsisäänkäynti

Yhteisötalo Otava