Yhteisökeskus rekrytoi!

Yhteisökeskuksessa on haettavana kaksi OLKA – koordinaattorin tehtävää

Satakunnan yhteisökeskus on maakunnallinen järjestöjen tuki-, kehittämis- ja asiantuntijaorganisaatio. Tehtävämme on edistää järjestöjen keskinäistä yhteistyötä, järjestöjen ja muiden toimijoiden välistä yhteistyötä sekä tukea järjestötoimintaa Satakunnassa. Hallinnoimme myös Yhteisötalo Otavaa Porissa sekä Järjestötalo Kankaanpäätä (www.yhteisokeskus.fi). Yhteisökeskus tarjoaa työntekijöilleen hyvät edut (mm. liikunta- ja kulttuurisetelit). Käytössämme on Ekokompassi – ympäristöjärjestelmä.

Haemme nyt asiantuntijajoukkoomme kahta (2) OLKA – koordinaattoria (www.olkatoiminta.fi):

1. Tehtävä on määräaikainen ja kestää vuoden 2023 loppuun saakka. Tässä tehtävässä pääset osaksi järjestöjen ja hyvinvointialueen yhteistyön kehittämisen ydintä, koordinoimaan OLKA – toiminnan jalkauttamista perustasolle, Satakunnan sote-keskuksiin. Työ tapahtuu tiiviissä yhteistyössä Tulevaisuuden sotekeskus – hankkeen, Yhteisökeskuksen muun henkilöstön ja OLKA – tiimin kanssa. Tehtäviin kuuluu OLKA – konseptin jalkauttaminen sotekeskuksiin, soteammattilaisten, järjestöjen ja seurakuntien kontaktointi, neuvonta ja tiedottaminen sekä jalkauttamisen tukena toimivan maakunnallisen verkoston sihteerinä toimiminen. Tehtävässä edellytetään sosiaali- ja terveydenhuollon ja järjestötoiminnan tuntemusta, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, mahdollisuutta liikkumiseen Satakunnan alueella, itsenäistä työotetta sekä korkeakoulututkintoa. Hakijat, joilla on mahdollisuus aloittaa tehtävässä pian, ovat etusijalla. Mainitsethan hakemuksessasi, milloin voisit aloittaa. Hakuaika 13.1. – 5.2.2023

2. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja sijoittuu osaksi erikoissairaanhoidon yhteydessä tapahtuvaa OLKA – toimintaa. Valittava henkilö työskentelee yhdessä hyvinvointialueen ja Yhteisökeskuksen muun OLKA – tiimin kanssa OLKA – konseptin toteuttamiseksi sairaalassa tehtäväalueenaan erityisesti OLKA-vapaaehtoisten tuki, virkistys ja koulutus, vapaaehtoisvuorojen hallinnointi, teemapäivien organisoiminen, viestintä ja järjestöyhteistyön organisointi. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja (ml. sosiaalinen media, digitaaliset alustat ja työvälineet), halua ja kykyä työskennellä ihmisten kanssa ja taitoa toimia erilaisissa tilanteissa, halua ja kykyä sekä itsenäiseen, että tiimityöskentelyyn, kehittämismyönteisyyttä, joustavuutta, korkeakoulututkintoa ja ajokorttia. Eduksi katsotaan osaaminen ja kokemus terveydenhuollon ja/tai järjestötoiminnan tehtävistä. Hakuaika 13.1. – 28.2.2023

Lisätietoja tehtävistä antaa toiminnanjohtajamme: milja.karjalainen@yhteisokeskus.fi, 044 5296803. Hakemus ja CV toimitetaan 5.2./28.2.2023 mennessä sähköpostitse: milja.karjalainen@yhteisokeskus.fi