Ruoka-avun teemaviikko Porissa
KUTSU PORIN RUOKA-AVUN TEEMAVIIKOLLE 10.-15.2.2020

🔹Miltä kouluruoka maistuu?
🔹Miltä arki näyttää leipäjonossa?
🔹Mikä merkitys hävikkiruoan jakamisella on yksilölle ja yhteiskunnalle?

Kutsumme 10.–15.2.2020 kaikkia porilaisia kuntalaisia, päättäjiä, yrityksiä ja yhteisöjä tutustumaan ruoka-avun arkeen sekä osallistumaan vapaaehtoistyöhön ruoka-avun jakamisessa sekä Yhteinen keittiö -toiminnassa. Lukujärjestyksestä voit katsoa kaikki mahdollisuudet osallistua tai tutustua. Kuka tahansa voi tulla mukaan, ilmoittautumista ei tarvita.

Mukaan voit tulla tekemään, tutustumaan tai keskustelemaan.

Olethan mukana!
https://www.yhteisokeskus.fi/ruokaapupori

Teemaviikolla yhteistyössä: A-Kilta, Elämän Eliksiiri, Elämän Leipä, Hyvän mielen talo, Porin kaupunki, Porin Seudun Työttömät, Porin ev.lut Srky, Porin Sininauha ja Satakunnan yhteisökeskus/Yhteisötalo Otava.