TIEDOTE 28.6.2019

Porilaisten lasten ja nuorten harrastusrahastoon lisää lahjoituksia

Lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen on perustettu rahasto, jonka tavoitteena on turvata harrastusmahdollisuus perheen taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Rahaston ovat perustaneet Me-talo Pori, MLL Satakunnan piiri, Porin pelastakaa lapset ry, Lapsis ry sekä Porin ev.lut. seurakuntayhtymä. Rahastoon voivat lahjoittaa niin yritykset, yhteisöt kuin yksityishenkilötkin.

– Mielekäs harrastus on lapselle ja nuorelle rikastuttava kokemus, joka tukee hänen kasvuaan, kehittää sosiaalisia taitoja ja lisää onnellisuuden tunnetta, sanoo Me-talon johtaja Milja Karjalainen.

Rahasto on saanut jo ensimmäiset lahjoituksensa Porin kaupungin lahjoittaessa rahastoon huutokaupatun Eau de Pori -hajuvesipullon tuoton. Nyt myös Kesko lahjoittaa rahastoon Me-säätiön kautta 2500 €.

Lahjoitukset käytetään lyhentämättömänä porilaisten lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen. Rahastoa hallinnoi Me-talo Porin taustaorganisaatio Satakunnan yhteisökeskus. Tukea harrastuskuluihin haetaan lomakkeella, ja avustuspäätökset tehdään neljännesvuosittain.

Lisätietoja Lasten ja nuorten harrastusrahastosta löytyy osoitteesta:
https://www.yhteisokeskus.fi/lastenjanuortenharrastusrahasto

Lisätietoja antavat:

Milja Karjalainen
toiminnanjohtaja
Satakunnan yhteisökeskus, Me-talo Pori
044 5296803
milja.karjalainen@yhteisokeskus.fi

Johanna Koskinen
koordinaattori
Me-talo Pori
044 982 8662
johanna.koskinen@yhteisokeskus.fi