Nimitysuutinen

Annemari HirsimäkiAnnemari Hirsimäki aloitti 6.5.2019 Satakunnan yhteisökeskuksessa vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina. Annemarin tehtäviin kuuluu satakuntalaisen vapaaehtoistoiminnan kehittämis- ja koordinointityö sekä OLKA-toiminnan organisoiminen. OLKA on koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa, jota toteutetaan yhteistyössä Satasairaalan kanssa. Toiminnan tarkoituksena on tuoda potilasjärjestöjen palvelut kiinteäksi osaksi potilaan hoitokokonaisuutta sekä tarjota tukea sairauteen sopeutumisessa. OLKA-toimintaan kuuluu sairaalassa toimiva OIVA- tietopalvelupiste sekä vapaaehtoistyöntekijät, jotka voivat toimia esimerkiksi vertaistukijoina, viihdyttäjinä tai aula-avustajina.

Annemari on aiemmin toiminut hanketoiminnassa projektiavustajana ja tutkimusharjoittelijana. Hän on valmistunut Tampereen yliopistosta yhteiskuntatieteiden maisteriksi. Annemarin pääaineena on sosiologia ja sivuaineena hän on lukenut sosiaalipolitiikkaa sekä työ- ja organisaatiopsykologiaa. Vapaa-ajalla hän harrastaa juoksua ja lukemista sekä koiran kanssa ulkoilua.

Annemari on tavattavissa Otava Open -tapahtumassa 28.5.2019 klo 16.00 ja sähköpostitse hänet tavoittaa osoitteesta annemari.hirsimaki@yhteisokeskus.fi.