Me-talo logo

TIEDOTE 16.4.2019

Me-talo Pori etsii vapaaehtoisia moottoripajatoimintaan

 

Moottoripajatoiminta on kasvatustyötä, jota tehdään nuorten parissa. Moottoripajalla nuoret korjaavat, rakentavat tai puunaavat mopoja yhdessä ohjaajan kanssa. Moottoripajatoiminnan tavoitteena on nuoren liikennekasvatus, kouluopintojen tukeminen, syrjäytymisen ehkäisy, vuorovaikutustaitojen vahvistaminen ja kokonaisvaltaisen kasvun tukeminen.

Etsimme nyt moottoripajatoiminnasta kiinnostuneita yli 18-vuotiaita vapaaehtoisia toimimaan nuorten kanssa. Kokemus mopojen “rassauksesta” sekä työelämäkokemus nuorten kanssa toimimisesta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Luotettavuus ja kannustava asenne ovat moottoripajalla toimivan vapaaehtoisen tärkeitä ominaisuuksia. Kaikki halukkaat vapaaehtoiset haastatellaan henkilökohtaisesti. Haastatteluiden perusteella valitut vapaaehtoiset perehdytetään ja koulutetaan ennen toimintaan osallistumista.

Moottoripajatoiminta alkaa Porissa kevään 2019 aikana.
Yhteistyössä ovat mukana Nuori kirkko ry, Nuorten työpaja, Kulttuuripaja Lumo ja Porin kaupungin nuorisopalvelut.

Ilmoittautumiset vapaaehtoiseksi 3.5.2019 mennessä: johanna.koskinen@yhteisokeskus.fi

Lisätietoja antavat:

Me-talo Pori
Milja Karjalainen
toiminnanjohtaja
milja.karjalainen@yhteisokeskus.fi
044-529 6803

Me-talo Pori
Johanna Koskinen
koordinaattori
johanna.koskinen@yhteisokeskus.fi
044-9828662