Nimitysuutinen

Ulla Jäntti

Ulla Jäntti aloittaa 1.12.2018 Satakunnan yhteisökeskuksessa Järjestöjen Satasote-hankkeen hankevastaavana. Hanke on osa valtakunnallista Järjestö 2.0 -hankekokonaisuutta, jonka tavoitteena on organisoida uutta sote- ja maakuntamallia tukevat järjestötoiminnan rakenteet kaikkiin maakuntiin.

Ulla on aiemmin työskennellyt Satakunnan yhteisökeskuksessa järjestösihteerinä ja sitä ennen mm. kehittämistehtävissä Porin kaupungilla sekä erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä. Ulla on valmistunut Helsingin yliopistosta valtiotieteiden maisteriksi pääaineenaan yleinen valtio-oppi. Hänellä on lisäksi opintoja sosiologiasta, sosiaalipolitiikasta ja sukupuolentutkimuksesta. Ulla harrastaa lukemista, hyötyliikuntaa ja kulttuuririentoja, mutta pääasiassa vapaa-aika kuluu lapsiperheen arkea pyörittäessä ja kotoillessa.