Avoimet työpaikat

Tule meille työkaveriksi!

Avoin työpaikka

Satakunnan yhteisökeskus on maakunnallinen järjestötoiminnan tuki-, kehittämis- ja yhteistyöorganisaatio, jolla on palveluksessaan 13 mainiota tyyppiä.

Yhteisökeskus hallinnoi Yhteisötalo Otavaa Porin keskustassa, jossa toteutamme myös Yhteinen keittiö – toimintaa (https://www.yhteisokeskus.fi/yhteinenkeittio/). Haemme nyt kohtaamispaikkatoimintaamme työntekijää.

Kohtaamispaikassamme olet tärkeä osa kaikille avointa yhteisöämme. Olemme Tuhansien kohtaamisten koti, Yksinäisyydestä vapaa alue ja Yhdessä tekemisen tukikohta. Pääset huolehtimaan hävikkiruuan hakemisesta ja esille laittamisesta ja muista kohtaamispaikan päivittäisistä toimista ja kehittämisestä. Lisäksi saat suunnitella ja toteuttaa erilaisia teemapäiviä, pop up – tapahtumia ja vaikka juhlia yhdessä asiakkaidemme, henkilöstömme ja kumppaneidemme kanssa. Toivomme idearikasta tyyppiä, jolle kaikki ihmiset ovat yhtä arvokkaita. Sosiaaliset taidot, organisointikyky ja kaikki muutkin taidot (musiikki, kädentaidot, viestintä, some, kuvaaminen, tiede, kielet, puhuminen, keskusteleminen, kirjoittaminen, taide, liikunta – tai kerro meille mikä on sinun taitosi!) ovat eduksi. Me tarjoamme tehtävään perehdytyksen sekä tuen – pääasia, että olet innokas oppimaan.

Työntekijä palkataan STEAn Paikka auki – ohjelman rahoituksella vuodeksi (lisätietoa ohjelmasta: www.paikka-auki.fi)

Ohjelman rajausten mukaisesti etsimme henkilöä, joka on alle 30 – vuotias, ei ole työsuhteessa tai opiskele. Hakijat, joilla on toistaiseksi vähän tai ei ollenkaan työkokemusta, asetetaan etusijalle. Erityisen hyvin tehtävä sopii nuorelle, joka haluaa selkeyttää omia kiinnostuksen kohteitaan tai osoittaa työelämässä omat, piilevät kykynsä. Työsuhde on 12 kk määräaikainen työsuhde. Työaika on 38 h/vko, palkkaus ja muut työehdot määräytyvät sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaan.

Kysy lisätietoja ja lähetä hakemus sekä CV 29.2. mennessä: milja.karjalainen@yhteisokeskus.fi tai p. 0445296803.

HUOM! Mikäli kaipaat apua hakemuksen tai CV:n tekemisessä, ota ihmeessä yhteyttä Katiin niin voitte tehdä ne yhdessä: Kati Aalto, kati.aalto@yhteisokeskus.fi, p. 044 9861242.

Satakunnan yhteisökeskus