JYTRY #suomitoimii

Pitkittynyt koronaepidemia on vaikuttanut meidän kaikkien arkeemme. Satakunnan järjestöyhteistyöryhmä JYTRY ja Satakunnan järjestöjen neuvottelukunta kantavat erityistä huolta yksinäisyydestä kärsivistä ihmisistä. Haluammekin nyt haastaa sekä yksittäiset ihmiset että erilaiset yhteisöt mukaan yksinäisyyden taklaamiseen. Jaathan haastetta eteenpäin omassa tai yhteisösi somessa ja muistathan myös soittaa jollekin ja kysyä hänen kuulumisiaan. Puhelinsoitolla tai muulla yhteydenotolla voit helposti tehdä suuren teon.

Yhdelläkin yhteydenotolla on merkitystä

Joskus pienillä teoilla voi olla suuri vaikutus! Eräs verkostomme jäsen puki sanoiksi oman huolensa koronan vuoksi yksin jääneiden asemasta. Huolen aihe osoittautui yhteiseksi ja meitä kaikkia koskettavaksi. Vaikka yksinäisyyttä on paljon ja sen torjuminen tuntuu ajoittain mahdottomalta, voimme me jokainen vaikuttaa omalta osaltamme. Yksinäisyyttä voidaan parhaiten poistaa olemalla kiinnostuneita lähimmäisistämme. Puhelinsoitto tai muu yhteydenotto voi olla vastaanottajalleen kultaakin kalliimpi.

Jotta saisimme mahdollisimman paljon aikaan, haastamme teidät kaikki mukaan ottamaan yhteyttä. Lanseeraamme haasteemme tueksi some-kampanjan, jota saa mielellään jakaa.

Yhdessä olemme enemmän ja saamme mahdottomiakin aikaan!

Facebook Satakunnan järjestöyhteistyöryhmä JYTRY

#SuomiToimii  #yhdessä #JYTRY

Satakunnan järjestöjen neuvottelukunnan ja Satakunnan järjestöyhteistyöryhmä JYTRYn puolesta

Hanna Ruohola
Satakunnan järjestöjen neuvottelukunnan puheenjohtaja

Satakunnan järjestöyhteistyöryhmä JYTRY https://www.yhteisokeskus.fi/jytry/
Suomi toimii – tule mukaan! https://suomitoimii.fi

Kuvamateriaali

JYTRY #suomitoimii

JYTRY #suomitoimii

JYTRY #suomitoimii