Suomen Nivelyhdistys ry Pori

Tahdotko keskustella nivelongelmista tai tekoniveliin liittyvistä asioista vertaisryhmässä?
Porin nivelpiiri on Suomen Nivelyhdistyksen vertaistukiryhmä. Yhdistyksen jäsenet ovat pääosin nivelrikosta kärsiviä sekä tekonivelen saaneita tai leikkausjonossa olevia.

Kokoonnumme joka kuukauden 1. ke klo 18.00-20.00 Satakunnan yhteisökeskuksessa, Otavankatu 5, Pori. Kesällä kesä-, heinä- ja elokuussa pidämme taukoa.

Suomen Nivelyhdistyksen jäseneksi voit liittyä internetissä: www.nivel.net, puhelimitse: 09 27 123 12 tai tilaisuuksissamme. Nettisivuiltamme löytyvät aina uusimmat uutiset ja tapahtumatiedot valtakunnankin tasolla. Seuraa säännöllisesti nettisivuja! Ja tule vertaisryhmään, niin kuulet aina kaiken uuden alalta.

Jäsenet saavat neljä kertaa vuodessa oman tuhdin Niveltieto-lehtemme. Lisäksi saat monenlaista tukea vertaisryhmissä ja kursseilla. Satakunnassa jäseniä on reilut 200, tilaisuuksiin saa tulla kaikki asiasta kiinnostuneet, joten tuo ystäväsikin mukaan.

Olet tervetullut toimintaamme mukaan juuri sellaisella panoksella, mikä sinusta tuntuu hyvältä! Pääasia on saada nivelet heilumaan ja mieli virkeäksi!