JYTRYn jäsenyys

JYTRYn jäsenyys

JYTRYn tehtävä on koota ja välittää tietoa, kehittää ja muodostaa yhteisiä näkemyksiä mm. seuraavista asiakokonaisuuksista:

  • vapaaehtoistoiminnan tuki ja palveluohjaus
  • maakunnan kokemustoiminta
  • järjestöjen tarvitsemien tukipalvelujen tarve ja koordinointi
  • satakuntalaisten järjestöjen keskitetty viestintä
  • järjestöjen koulutustarpeet ja tiedolla johtaminen
  • järjestöjen keskinäinen yhteistyö

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

JYTRYn jäsenyys

Varsinaiseksi Satakunnan Järjestöyhteistyöryhmä JYTRYn yhdistysjäseneksi voivat liittyä kaikki rekisteröidyt yhdistykset ja julkisoikeudelliset yhteisöt, joilla on toimintaa Satakunnassa (pois lukien poliittiset, uskonnolliset tai ammattiyhdistystoimintaan liittyvät yhdistykset). Poikkeustapauksissa voidaan varsinaiseksi yhdistysjäseneksi hyväksyä myös vapaamuotoisen ilmoituksen perusteella, jos pöytäkirjaotteen toimittaminen ei ole mahdollista (esim. liittojen aluetyö Satakunnassa).

JYTRYn jäsenen ei tarvitse olla Satakunnan yhteisöt ry:n jäsen. Jäsenyys on maksuton eikä velvoita mihinkään. JYTRYyn voi liittyä ympäri vuoden. JYTRYn varsinaiset yhdistysjäsenet saavat äänestää mahdollisessa Satakunnan järjestöjen neuvottelukunnan vaalissa.

Liittyminen JYTRYyn

Näin yhdistyksesi liittyy Satakunnan järjestöyhteistyöryhmä JYTRYn varsinaiseksi yhdistysjäseneksi:

1. Vie JYTRYyn liittyminen yhdistyksesi hallituksen käsittelyyn. Hallitus tekee päätöksen Satakunnan järjestöyhteistyöryhmä JYTRYn jäsenyydestä.
2. Toimita hallituksen kokouksesta pöytäkirjaote Jaana Tuomelalle (sähköisesti “jaana.tuomela@yhteisokeskus.fi” tai postitse “Satakunnan yhteisökeskus, Otavankatu 5 A, 28100 PORI”).
3. Täytä JYTRYn yhdistysjäsenen yhteystietolomake
4. Tervetuloa! Yhdistys on nyt Satakunnan järjestöyhteistyöryhmä JYTRYn varsinainen yhdistysjäsen. Jäsenyys on maksuton eikä velvoita mihinkään.

JYTRYn toimintaohje

Marraskuussa 2020 päivitetty toimintaohje 2021

Lisätietoja

Jaana Tuomela