Ajankohtaista

JYTRY goes SuomiAreena

Järjestöyhteistyöryhmä JYTRYssä tapahtuu kesällä ja syksyllä

Satakunnan järjestöyhteistyöryhmä JYTRYn kehittämisessä edetään suunnitelmista toimintaan kesän ja syksyn aikana. Vauhtia syksyyn ja tuleviin kuvioihin otetaan SuomiAreenalla 15.-19. heinäkuuta. JYTRYllä on oma teltta kansalaistorin paikalla numero 26 koko viikon ajan. Teltalla saat kuulla järjestötoiminnasta ja järjestöjen yhteistyöstä Satakunnassa sekä tunnustaa rakkautesi satakuntalaisille (ja muillekin) yhdistyksille ja kansalaisjärjestöille. Teltalla omaa toimintaansa esittelee myös kymmenen satakuntalaista eri alojen yhdistystä. Tervetuloa juttelemaan kanssamme teltalle!

Jos haluat kuulla järjestöyhteistyöstä, JYTRYstä ja Satakunnan järjestöjen neuvottelukunnasta, tule poikkeamaan myös Yhteisötalo Otavassa torstaina 18.7. klo 14-17 välisenä aikana. Ulla Jäntti ja Marika Westergård Satakunnan yhteisökeskuksen Järjestö 2.0 -hankkeesta kertovat syksyn suunnitelmista. Tarjolla on myös kesäistä juotavaa ja pientä purtavaa. Samalla on mahdollisuus tutustua Yhteisötalo Otavaan. Tule ihmeessä paikalle, varsinkin jos JYTRY ja Yhteisötalo Otava eivät ole ennestään tuttuja!

Syksy aloitetaan heti lomien jälkeen täydellä tohinalla, kun alueelliset JYTRYt kootaan yhteen ensimmäisen kerran syyskuussa. Suunnitelmia alueellisten ”alkupamausten” suhteen on jo tehty ja niistä tiedotetaan heti elokuussa. Jos olet kiinnostunut alueellisesta järjestöyhteistyöstä Satakunnassa, seuraa viestintäämme.

Yhdistysten kannattaa mitä pikimmiten liittyä Järjestöyhteistyöryhmä JYTRYn varsinaisiksi jäseniksi, sillä lauantaina lokakuun 12. päivä järjestetään JYTRYn Syysfoorumi ja valitaan ensimmäinen Satakunnan järjestöjen neuvottelukunta. Eri alojen yhdistykset joka puolelta Satakuntaa toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi verkostoon. Ohjeet liittymiseen löydät JYTRYn nettisivuilta www.yhteisokeskus.fi/jytry. Jokainen yhdistystoimija voi nyt myös pohtia, löytyykö itseltä intoa ja osaamista valjastettavaksi koko järjestökentän käyttöön neuvottelukunnassa.

On aika nostaa satakuntalainen yhdistystoiminta ja yhteistyö uudelle tasolle!

KUTSU: JYTRY goes SuomiAreena to 18.7.2019 klo 14-17

Mukavaa kesää!

Ulla Jäntti
Hankevastaava
Järjestöjen Satasote / Järjestö 2.0
Satakunnan yhteisökeskus
p. 044 989 5937
ulla.jantti@yhteisokeskus.fi

Marika Westergård
Viestinnän asiantuntija
Järjestöjen Satasote / Järjestö 2.0
Satakunnan yhteisökeskus
p. 044 242 9641