Kerro meille mitä osallisuus on!

Osallistun lokakuu 2018 banneri

Kerro meille mitä osallisuus on!

Haastamme jokaisen satakuntalaisen, niin yksittäisen asukkaan kuin yhteisön jäsenen, kertomaan meille kuvin, videoin tai tekstein omasta tavastaan olla osallinen! Osallisuuden monet kasvot Satakunnassa haastekampanjaan voi osallistua 1.-7.10.2018 Facebookissa osoitteessa www.facebook.com/Osallistun tai Instagramissa hästagilla #osallistunsatakunnassa.

Osallisuus on tunne, joka syntyy kun olet osa yhteisöä esimerkiksi opiskelun, työn, harrastuksen tai järjestön kautta. Osallisuus merkitsee mukanaoloa, vaikuttamista sekä huolenpitoa ja yhteisesti rakennetusta hyvinvoinnista osalliseksi pääsemistä. Osallisuus on ihmisten arvostusta, tasavertaisuutta, luottamusta ja vaikutusmahdollisuuksia.

Miltä sinun osallisuutesi tuntuu? Miltä yhteisösi osallisuus näyttää? Mitä osallisuus merkitsee sinulle? Minkä yhteisön jäsenenä koet yhteenkuuluvuutta ja merkityksellisyyttä? Mikä satakuntalainen osallisuuden käytäntö on saatava kaikkien tietoisuuteen? Mitä ainutlaatuisia osallisuuden tapoja ja tekoja Satakunnassa on? Kerro meille ja me kerromme sen muulle maailmalle.

Ole osallinen ja osallistu! Yhdessä teemme näkyväksi satakuntalaisia tapoja, tekoja ja osallisuuden käytäntöjä.

Kampanjan järjestävät yhteistyössä:

Satakunnan yhteisökeskus, Me-talo Pori, MEKA TV / Satakunnan Elävän Kuvan Keskus ry, Porin Sininauha ry, Invalidiliitto, Satakunnan sairaanhoitopiiri, Vapaaehtoistoiminnan keskus LIISA / Porin kaupunki, Päivä- ja työtoiminta / Porin kaupunki, Satakunnan maakunta- ja sote-uudistuksen hankkeet / Satakunnan polut hoitoon ja kuntoutukseen, Satakunto, SATAOSAA ja SATULA

 

Lisätietoja:

Satakunnan yhteisökeskus
Jaana Tuomela
Yhteisökoordinaattori
Otavankatu 5 A
28100 Pori
jaana.tuomela@yhteisokeskus.fi
p. 044 529 8679

Satakunnan yhteisökeskus