Me-talo Perhekirppis

Me-talo Perhekirppis

Varaudumme koronaviruksen leviämiseen. Ihmisten hyvinvoinnin turvaamiseksi Yhteisötalo Otava ja Me-talo Perhekirppis ovat suljettuina toistaiseksi.

Me-talo Perhekirppis toimii tällä hetkellä ajanvarauksella. Jos haluat lahjoittaa tai tarvitset lastenvaatteita ota yhteyttä:

Johanna Koskinen, koordinaattori, Me-talo Pori
p. 044 9828662
johanna.koskinen@yhteisokeskus.fi

Me-talo Perhekirppis

Ilmainen perhekirppis Me-talo Porissa

Lapsiperheiden tukemiseksi tarkoitettu ilmainen, tavaroiden vaihtoon ja lahjoittamiseen perustuva perhekirppis.

Miten lahjoitan?

Lahjoituksia voi tuoda Me-talo Poriin arkisin klo 10.00 – 13.00. Perhekirppiksen löydät Otavankatu 5 A pohjakerroksesta. Mikäli haluat sopia poikkeuksellisesti muun ajan, voit laittaa viestiä (myös WhatsApp) tai soittaa 044 740 9922 ja sopia tarkemmin.

Yritykset ja yhteisöt:

Otamme mielellämme vastaan lahjoituksia myös yrityksiltä ja yhteisöiltä. Yritysyhteistyön yhteyshenkilö Milja Karjalainen p. 0445296803 / milja.karjalainen@yhteisokeskus.fi

Mitä voi lahjoittaa?

  • Otamme vastaan hyväkuntoisia vaatteita ja kenkiä 0–18-vuotiaille
  • Käyttämättömiä tarvikkeita; pesuaineita, kuukautissuojia, vaippoja, kosmetiikkaa, vauvojen tarvikkeita…
  • Lahjakortteja ja aineettomia lahjoituksia palveluihin, elämyksiin…
  • Kauttamme saat lisätietoa myös vapaaehtoistyön mahdollisuuksista

Mikäli sinulla on lahjoitettavaksi muuta, josta ajattelet lapsen, nuoren tai perheen hyötyvän tai ilahtuvan, ota yhteyttä!

Miten saan apua Perhekirppiksen kautta?

Perhekirppis on avoinna arkisin klo 10.00 – 13.00 Me-talo Porissa, Otavankatu 5 A pohjakerros. Mikäli haluat sopia poikkeuksellisesti muun ajan, voit laittaa viestiä (myös WhatsApp) tai soittaa 044 740 9922 ja sopia tarkemmin.

Kirppiksen tuotteet ovat maksuttomia. Olemme saaneet ne lahjoituksena hyvää tarkoittavilta ihmisiltä ja yrityksiltä ja lahjoitamme niitä mielellään tarvitsijoille, mutta emme jälleenmyyntiin. Meiltä on mahdollista saada myös pienimuotoista ruoka-apua. Meillä voi asioida nimettömänä, pidämme listaa ainoastaan jakamistamme tuotteista.

Perhekirppikseltä on saatavissa myös tietoa Me-talo Porin muusta toiminnasta, vapaaehtoistyöstä ja muista lapsille, perheille ja nuorille suunnatuista palveluista ja harrastuksista.

Lämpimästi tervetuloa!

Me-talo Perhekirppis
Otavankatu 5 A
28100 PORI
(Porin pääkirjaston vieressä)

Lisätietoja:

Milja Karjalainen, johtaja, Me-talo Pori
044 5296803
milja.karjalainen@yhteisokeskus.fi

Johanna Koskinen, koordinaattori, Me-talo Pori
044 9828662
johanna.koskinen@yhteisokeskus.fi

Me-talo logo web

 

Me-talo on yhteisöllinen tila, joka kokoaa alueen kaikenikäiset ihmiset ja toimijat lisäämään yhdessä asuinalueen hyvinvointia. Me-talossa järjestetään innostavaa tekemistä, tarjotaan harrastuksia, luodaan koulutus- ja työllistymismahdollisuuksia, luodaan kaupunkilaisten toiveista ja tarpeista nousevia kokeiluja ja ratkaisuja.