Avaamme osan Yhteisötalo Otavan toiminnoista 17.8. alkaen

Koronavirusepidemian torjumiseksi Yhteisötalo Otavan toimintoja avataan hallitusti ja vaiheittain 17.8. alkaen. Lounaskahvila Otavan Olkkari palvelee lounasravintolana arkisin klo 11.00–13.00 lyhennetyllä aukioloajalla. Lounasannoksen voi ottaa mukaan tai nauttia ruoasta paikan päällä. Lounaan voi myös tilata ennakkoon ja noutaa Yhteisötalo Otavan pääovelta.

Yhteinen keittiö- ja kohtaamispaikkatoimintaa ei toistaiseksi järjestetä Yhteisötalo Otavassa, vaan sitä jatketaan ulkotiloissa ympäri Poria. Me-talo Porin Perhekirppis palvelee arkisin ajanvarauksella. Talossa toimivat muut yhdistykset tiedottavat toiminnastaan omia asiakkaitaan.

Yhteisötalo Otavan päivitetyt linjaukset ovat voimassa toistaiseksi ja tarkennamme niitä tarpeen mukaan. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys Yhteisötalo Otavassa ovat etusijalla. Yhteisötalo Otavan asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8.00–15.00
p. 044 740 9922. Yhteisötalo Otavan kokoustiloja ja -tarjoiluja voi varata normaalisti.