Ilmainen perhekirppis avataan Me-talo Porissa

Ilmainen perhekirppis avataan Me-talo Porissa

Me-talo Pori avaa viikolla 8 lapsiperheiden tukemiseksi tarkoitetun ilmaisen, tavaroiden vaihtoon ja lahjoittamiseen perustuvan perhekirppiksen. Alkuvaiheessa otamme vastaan lastenvaatteita ja hygieniatarvikkeita. Tavoitteenamme on tukea vaikeassa taloudellisessa tilanteessa olevia perheitä ja tarjota kaikille mahdollisuus kierrättää hyväkuntoisia, itselle tarpeettomia tavaroita ja vaatteita. ”Otamme mielellämme vastaan myös aineettomia lahjoituksia, esimerkiksi lahjakortteja palveluihin”, toteaa Milja Karjalainen Me-talo Porista.

Toiminnan taustalla on huoli vaikeassa taloudellisessa tilanteessa olevien perheiden jaksamisesta ja lasten hyvinvoinnista. Perheen taloudellinen niukkuus voi johtaa kiusaamiseen, osattomuuden kokemukseen ja se aiheuttaa aina huolta ja ahdistusta perheissä. ”Kenenkään ei pitäisi joutua laittamaan lapsiaan nälkäisenä nukkumaan. Ja jokaisella lapsella on oikeus kasvuun ilman huolta perheensä taloudellisesta tilanteesta”, Karjalainen tiivistää.

Lue lisää: https://www.yhteisokeskus.fi/metaloperhekirppis/