Yhteisötalo Otava

Yhteisötalo Otava Otavankatu 5 Pori

Uusi Yhteisötalo Otava on kaikille avoin kohtaamispaikka ja olohuone Porissa osoitteessa Otavankatu 5.

Yhteisötalo Otavasta löytyy myös vuokrattavia kokous- ja toimintatiloja. Lokakuun 2018 aikana pohjakerroksessa aloittaa toiminnan myös lounaskahvila. Voittoa tavoittelemattoman lounaskahvilan tuotto kohdennetaan työllisyyden, hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden edistämiseen.

Yhteisötalo Otavassa työskentelee vakituisesti kymmeniä paikallisten järjestöjen työntekijöitä, Satakunnan yhteisökeskuksen henkilökuntaa sekä kaksi Porin perusturvan työntekijää. Lisäksi yhteistyötä tehdään laajasti eri sidosryhmien kanssa. Yhteisötalo Otavassa tarjotaan palveluja ja tekemistä kaikenikäisille.

Yhteisötalo Otavan yhteensä yli 2000 neliön toiminta- ja kokoontumistiloja remontoidaan loppuvuoden aikana. Talon toimijat kutsuvat kaikki mukaan kalustamaan uutta yhteisötaloa. Lahjoituksena kaivataan kalusteita ja sisustusmateriaaleja, joita voi tarjota laittamalla kuvan osoitteeseen toimisto@yhteisokeskus.fitai WhatsAppilla numeroon 044 529 6803.

Yhteisötalo Otavan toiminnan on mahdollistanut Satakunnan yhteisökeskuksen ja Porin kaupungin kumppanuussopimus, jolla tavoitellaan osallisuuden, työllisyyden ja muun hyvinvoinnin edistämistä monialaisella yhteistyöllä.

Avajaisviikkoa vietetään viikolla 44, jolloin talon toimijoihin, tiloihin ja toimintaan pääsee tutustumaan tarkemmin ja samalla kertomaan omia ideoitaan talon toiminnan suunnittelemiseksi. Yhteisötalo Otava kutsuu kaikki kiinnostuneet avajaistilaisuuteen ma 29.10.2018 klo 14–18.

Kerro oma ideasi.
Mitä kaikkea Yhteisötalo Otava voisi tarjota?

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti tai idea

Yhteisötalo Otava
Otavankatu 5 A
28100 Pori
p. 044 529 6803
toimisto@yhteisokeskus.fi
Yhteisötalo Otava sijaitsee pääkirjaston vieressä WinNovan entisissä tiloissa.

Löydät meidät myös sosiaalinen mediasta:

Facebook
https://www.facebook.com/otavatalo/
Instagram:
https://www.instagram.com/otavatalo/
Twitter:
https://twitter.com/otavatalo
Snapchat:
@otavatalo